Kan man tegne larmen fra en rumraket? Er det kunst når man klæder sig ud? Kan en legeplads være kunst? Hvordan tegner man følelser?

Med udgangspunkt i tanken Elsk din Kreativitet mødes vi 10 gange frem til sommer. Her handler det ikke om at lære at tegne perfekt, men om at dyrke glæden ved at skabe noget personligt.

Vi vil gennemgå forskellige danske kunstnere og bruge dem som afsæt for at udtrykke sig i forskellige medier som tegning, maleri, ler, fotografi og skulptur.

Børnene vil lære basale færdigheder indenfor hvert medie og fokus vil være på at fremme sit eget udtryk/budskab indenfor det givne materiale.

Forløbet afsluttes med en fernisering, hvor børnene udstiller nogle af de værker de har produceret.

Undervisningsplan forår 2019

Kathrine Ærtebjerg

1. gang

Intro. Hvad er kunst? Vi ser på hvor forskelligt man kan tegne og lærer at der ikke er noget der er rigtigt eller forkert. Vi snakker om hvad børnene hver især godt kunne tænke sig at blive bedre til.
Tegning med udgangspunkt i en stillet opgave.

2.gang
Tegning / Zven Balslev, Julie Nord, Husk Mit Navn

3. gang
Skraldekunst, historiefortælling / Henry Heerup

4. gang
Eventyr og drømme, maleri /Kathrine Ærtebjerg

5. gang
Bygninger som kunst / Randi & Kathrine, Poul Gernes

6. gang
Farveeksplosion, maleri /Tal R

7. gang
Performance – udklædning / Lilibeth Cuenca Rasmussen – Cindy Sherman

8. gang
Keramik / Rose Eken

9. gang
Færdiggørelse af ting

10. gang
Ophængning / Fernisering

Rose Eken

TILMELDING

Hvem: For 1..-3.klasse Onsdags-kunstnere og 4-6.klasse Torsdags-kunstnere

Hvornår: Onsdag 15.30-17.30 og torsdag  15.30-17.30

Start 21.februar/22.februar

Holdstørrelse: Max 8 elever

Praktisk: Det er af betydning for undervisningen, at eleverne møder til tiden, så alle får glæde af det fælles oplæg, der er en vigtig start på undervisningen.Hvis eleven er syg eller af anden grund forhindret i at møde, beder vi om, at der meldes afbud i god tid før undervisningen begynder.Det er en god idé at møde op i praktisk arbejdstøj, der kan tåle malerpletter og lignende.Pris: 1250 kr inkl. materialer

Foto: Jeg bruger jævnligt fotografier fra undervisningen (situationsbilleder, ikke portrætter) og af elevernes billedarbejder til at dokumentere og fortælle om værkstedets virke på hjemmesiden, på facebook, på Instagram,.Eleverne plejer at være glade og stolte, når deres arbejde på forskellig måde bliver vist. Jeg regner med, at I er indforstået med dette, ellers er I meget velkomne til at kontakte mig

Tilmeld dig her