Tag mor, far eller bedsteforældre under armen og brug en hyggelig formiddag i kunstnerisk familieværksted. VI tegner, maler, laver skulptur eller andre billedudtryk. Der arbejdes med forskellige billedprojekter, der bliver afsluttet efter hver gang.

Vi starter kl. 10.00 og arbejder frem til kl. 13.00.

Alle materialer findes i værkstedet. Medbring praktisk arbejdstøj samt mad og drik­kevarer.

Hold øje med siden her eller følg POETISK PAUSE på facebook for at orientere dig om kommende familieværksteder,

Har du tænkt på hvordan den tallerken du spiser af ser ud? Porcelænsmaleri er en helt kunstgenre for sig og kan spores tusindvis af år tilbage. I Danmark har vi eksempelvis Kongeligt Porcelæn som vi er meget stolte af.

Gennem kunsthistorien har en del kunstnere også brugt tallerkenen som udtryksform. Du kender måske allerede Picasso og hans ansigter eller fisk?

På denne familieworkshop skal vi male på tallerkener. Vi bruger både den hvide tallerken som lærred og en gammel tallerken.

Vi starter workshoppen med en snak om kunstnere der har lavet tallerken-kunst, så vi lærer at bruge øjnene, inden vi selv skal igang med at male. Vi snakker også om forskellige tegne- og maleteknikker.

Prisen – 125 kr – er for den aktivt deltagende kunstner. Dvs. er du medfølgende forælder eller bedsteforælder og skal kun assistere og ikke male på dine egne tallerkener, er du gratis.

Mindre søskende under 3 år, der ikke skal male på porcelæn, men gerne vil male på papirstallerkener koster 40 kr.

Find billetter

familieværksted