I skolernes ferier afholder jeg typisk værkstedsaktiviteter. I de korte ferier enkelte dage, mens jeg i sommerferien åbner for en uges intensivt værkstedsforløb. I 2020 vil sommerferieværkstedet ligge i uge 27 0g 32.

Sommerferie billedskole Indre By

2.08.9:00 - 6.08.14:00

Kreativ billedskole med udflugt i sommerferien – 7-12 år

Ugekursus i sommerferien fra mandag til fredag

Har dit barn lyst til at bruge sin kreativitet til at skabe med hænder og sanser? Giv dit barn en sjov, anderledes og lærerig oplevelse sammen med andre kreative børn en uge i sommerferien.

Hensigten med sommerskolen er at give børn i alderen 7-12 år en social oplevelse og at dyrke glæden ved at skabe. Her kan de holde ferie, møde nye venner og blive stimuleret fagligt på én gang. Børnene vil blive udfordret kreativ og bl.a. få nye sjove redskaber i tegnekassen.

Fokus vil være på at udforske børnenes eget personlige udtryk samtidig med at de lærer helt basale færdigheder indenfor medier som tegning, maleri, ler, fotografi og skulptur.

Midt på ugen tager vi på kunstmuseum, hvor vi skal lære at tegne skulpturer, malerier – og lære om nogle af de kunstnere, der lever i dag.

Fredag afsluttes med en fernisering for børnenes familier.

Det er vigtigt for os, at alle har en succesoplevelse, og at der ikke er én rigtig måde at skabe på. Det er vores mål at bidrage til, at alle får en fantastisk ferieoplevelse, og at børnene kan starte det nye skoleår med skoletasken fyldt af seje krea-tricks.

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med – det vigtigste er, at dit barn har lyst til at være kreativ. Der vil være fokus på hygge og fællesskab, og der er også plads til pauser, hvor vi f.eks. tager frokosten med ud i den friske luft. På holdet er vi sociale og arbejder både selvstændigt og sammen i grupper.

Medbring

Husk en god madpakke og tøj, der gerne må blive snavset.

Værd at vide

  • Vi spiser sammen hver dag, og du medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.
  • Materialer er inkl. i prisen – dog kan der være enkelte ting, som skal medbringes. Dette får I besked om inden kursusstart.
  • Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Tre dage i efterrsferien hvor du kan fordybe dig i billedkunst

Kan du lide at udtrykke din fantasi, s er dette holdet for dig!

Vi skal arbejde i 2D og 3D med inspiration og teknikker fra bde kunstens, street-art’ens og tegneseriens verden, nr vi i lbet af de tre intensive dage griber tegnebrt, spraydser og limpistoler.

Her handler det ikke om at kunne tegne perfekt, men om at have lyst til at skabe og eksperimentere. Alle kan vre med uanset teknisk niveau. Det vigtigste er, at man har lyst til at vre kreativ. Vi arbejder med opgaver, hvor der er spillerum til at lse dem ud fra egen fantasi og under individuel vejledning fra underviseren.

Der vil vre fokus p hygge og fllesskab, og der er ogs plads til pauser, hvor vi f.eks. tager frokosten med ud i den friske luft.

Vrd at vide

Husk tj der gerne m blive snavset og en god madpakke og drikkevarer.

Prisen er inkl. materialer.

Ved tilmelding notr barnets navn og alder i bemrkningsfeltet. Holdet er for brn uden voksne.

  • Onsdag 20.10.2021
  • 09:00-14:00
  • KBH K, Rosenborggade
  • Rikke Hostrup
  • 3 gange / 16,50 lekt.
DKK1.475,-

Sommerferieværksted 2020

Undervisningsdatoer
Uge 27: Man.-fred. d. 29.juni – 3. juli 2019 kl. 9-14

Uge 32: Man.-fred. d.3.-7.august 2019 kl.9-14

(5 x 5 timer, inkl. alle materialer)

Underviser
Rikke Hostrup

Undervisningssted
Billedværkstedet Poetisk Pause
Puggaardsgade 7, kld
1573 Kbh. V 

Pris pr. deltager (max. 8 deltagere)

Kr. 2250,- (engangsbeløb) eller 3 rater á kr. 750,-

NB: Man skal som minimum starte i 1. klasse efter sommerferien 2019

Tilmeldingsfrist 17.juni

Ferieværksteder