Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Send ungerne på sommer-billedskole, og giv dem en sjov og anderledes ferieoplevelse

Har du et barn der er glad for at bruge sine hænder, så er dette stedet hvor hun eller han kan udfordre sin kreativitet og få nye sjove redskaber i tegnekassen. 

Hensigten med sommerskolen er at give børn i alderen 7-12 år en social oplevelse og at dyrke glæden ved at skabe. Her kan de holde ferie, møde nye venner og blive stimuleret fagligt på en gang.


Vi tager også ud i byen og tegner og ser på kunst, både ude og inde på et museum.

Fokus vil være på at udforske elevens eget personlige udtryk, samtidig som han/hun lærer helt basale færdigheder indenfor medier som tegning, maleri, ler, fotografi og skulptur.

Vi skal bl.a. arbejde med:

Tegning og farvelære

Skulptur i bevægelse

Storyboarding

Street Art

Vi sørger for at komme en del ud og blive inspireret af kunstværker i byrummet nær værkstedet. Midt på ugen tager vi på kunstmuseum, hvor vi skal lære at tegne skulpturer, malerier – og også lære om nogle af de kunstnerne der lever idag. Fredag afslutter med en fernisering for elevernes familier.

Det er vigtigt for os at alle har en succesoplevelse og at der ikke er én rigtig måde at skabe på. Det er vores mål at bidrage til at deltagerne får en fantastisk ferieoplevelse, og at de kan starte det nye skoleår med skoletasken fyldt af seje krea-tricks.

Vi spiser sammen hver dag, og du medbringer selv madpakke. Vi sørger for noget at drikke.

Tilmeld Uge 27
Tilmeld Uge 32