POLTERABEND

Hos mig har I mulighed for at afholde jeres polterabend.

Jeg tilbyder 2 kurser; croquis og modellering. Har I andre ønsker, tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre. De færdige ting kan afhentes efter 1-2 uger, alt efter hvad det er i vælger at lave. Der er forklæder til rådighed, så I kan forblive pæne i tøjet.

Ring og hør nærmere på tel. 20630229

CROQUIS

Varighed: 75 minutter
Pris: I bruger jer selv som model: 200 kr per deltager.
Med professionel croquismodel: 300 kr per deltager (minimum 6 deltagere).

Beskrivelse:
Croquis [kroki], fransk for skitse.
Croquis er en sjov aktivitet, som hurtigt kan få smilet frem. Konkret foregår det sådan at modellen indtager forskellige stillinger, i korte intervaller (30 sek-15 minutter), som tegneren så søger at indfange med få streger. De korte positurer, betyder at tegneren bliver nødt til at koncentrere sig om stillingens retning og udtryk, da man ikke kan nå at få alle detaljer med.

I en polterabend setting er det en sjov ice-breaker. Som uprøvet tegner kan vores almene blufærdighed over både det at skulle betragte den nøgne model og udlevere egne kreative evner indbyde til både fnis og røde kinder. Og det kan være forløsende at grine af sine egne og sidemandens tegninger. Endelig har man et sæt tegninger, som kan sættes i mappe eller ramme og bruges som gave til brudeparret.

Vi vil typisk bruge den kommende brud eller gom som påklædt model. Hvis I ønsker en “rigtig” croquis session med professionel model kan det bookes. 

Det får I: Croquis eventen foregår med mindre vi aftaler andet i Poetisk Pauses lokaler, hvor tegneredskaber stilles til rådighed. I får en kort introduktion til teknikken og hjælp og vejledning undervejs. I løbet af de 75 minutter får hver tegner lavet imellem 10-15 tegninger. Der er mulighed for at spice croquis eventen op med dans, flere modeller eller særlig lyssætning efter ønske. Der vil være kaffe/the ad libitum. Champagne kan tilkøbes. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Send forespørgsel

MODELLERING I LER

Varighed: 90 minutter
Pris: 300 kr pr deltager. Prisen er inkl. materialer og brændinger. (min. betaling for 6 personer, 1800kr)
Beskrivelse: I vælger et tema at arbejde udfra. Det kan være en sjov gave til brudeparet, en mini-buste af brud/gom eller paret sammen. Det kan også være noget anvendeligt, som skåle eller krus.
I får undervisning i at modellere, samt kaffe/the. Champagne kan tilkøbes. Egne drikkevarer må ikke medbringes.

Send forespørgsel